Modderkolk Grafische Projecten

Achter de naam De Beste Boekdrukkers gaat 30 jaar grafische productie en expertise van Modderkolk Grafische Projecten schuil.

Modderkolk is een professioneel drukwerk productie- en servicebureau dat in de afgelopen decennia een zeer goede naam in de markt heeft opgebouwd door onafhankelijk te werken, door betrouwbaarheid, kwaliteit en met steeds weer scherpe prijzen.

De Beste Boekdrukkers in het kort

Het is onze missie om onze klanten in alle processen van het drukwerk met raad en daad terzijde te staan om op die manier steeds de beste adviezen te kunnen geven waardoor we een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.
Wij geloven erin dat je alleen het beste voor je klant kunt bereiken als je alle stadia van het productieproces beheerst en bewaakt. We zijn de verbindende schakel van ontwerp tot aflevering, we denken vooruit en kunnen daarom problemen voorkomen.
Wij beloven onze klanten dat wij onafhankelijk van drukkerijen zullen opereren waardoor we altijd objectief de beste kwaliteit tegen de beste prijs uit de markt kunnen halen.
Wij staan bekend om onze leveringsbetrouwbaarheid. Door onze kennis en ervaring nemen wij vertragingen in de productie weg voordat ze kunnen ontstaan.  Als u 10.000 boeken maandagochtend om acht uur op de stoep wilt hebben staan, dan staan ze er ook.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Drukwerk kan tot kopzorgen leiden. Als er iets fout gaat is dat vaak niet meer (tijdig) terug te draaien of er is sprake van grote kosten en vertraging.

Leveringsbetrouwbaarheid

Omdat wij het totale proces op-en-top in de vingers hebben, kunt u ook vertrouwen op onze leveringsbetrouwbaarheid. Wij denken vooruit en vragen door. We sturen bij in het productieproces. Wij hebben de problemen al weggenomen voordat ze kunnen ontstaan.

Ook ’s nachts zijn wij wakker

Regelmatig staan wij (ook ’s nachts) aan de persen om persoonlijk aanwezig te zijn bij de kleurafstemming. We zorgen in de winter voor geconditioneerd transport, zodat ook de laatste schakel in het totale proces perfect is geregeld. Dát is onze meerwaarde!

Onze Skills

Drukwerk expertise 100
Ervaring in grote productieprocessen 95
Kleurenkennis 99
Topkwaliteit boeken drukken tegen scherpe prijzen. De beste boekdrukkers