Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Wire-o-boek drukken

Home >> Wire-o-boek drukken

Wilt u graag een wire-o-boek laten drukken? Dan kunt u terecht bij onze drukkerij uit Ede. Als u kiest voor De Beste Boekdrukkers, dan kiest u voor een partner met een uitgebreid Europees netwerk aan drukkerijen die geheel duurzaam produceren. Wij staan bovendien klaar voor u gedurende het volledige drukwerkproces. Dat betekent dat wij advies geven per fase van het proces. Op die manier willen wij uw zorgen wegnemen.

Een stapel tijdschriften

Een wire-o-boek drukken: een handige bindwijze voor uw drukwerk

Een wire-o-boek drukken, wil zeggen dat u kiest voor een handige bindwijze. De pagina’s worden bij elkaar gehouden door middel van een metalen spiraal. Zo kunt u het boek makkelijk openleggen, zonder dat het weer dichtklapt. De toepassing wordt vaak gebruikt bij kalenders, maar het is ook mogelijk voor andere soorten drukwerk. In onze drukkerij in Ede kunt u terecht voor zowel drukwerk in grote oplages als drukwerk in kleine oplages.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Neem contact op indien u meer uitleg wenst

Of u nu een wire-o-boek wilt laten drukken, goedkoop brochures wilt laten maken of een magazine wilt printen, u kunt voor allerlei soorten drukwerk bij ons terecht. Neem contact op met ons team indien u meer informatie wenst over onze diensten. Wij zijn te bereiken via het e-mailadres info@debesteboekdrukkers.nl, via het nummer 0318 61 92 17 of via het contactformulier.

Kleurpalette
Modderkolk Grafische Projecten