Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

De cover van een boek maken

Home >> Cover boek maken

De cover is ontzettend belangrijk wanneer u een boek gaat maken. Dat is namelijk het eerste wat opvalt en bepaald vaak of iemand het boek wel of niet gaat lezen. Bij De Beste Boekdrukkers in Ede kiest u uit verschillende mogelijkheden om de cover van uw boek het beste eindresultaat te geven.

Een cover voor uw boek maken; hoe werkt het?

De cover van een boek maken kan in allerlei vormen en design; abstract, typografisch of misschien wel heel kunstzinnig. Het ontwerpen van een cover is vaak nog een hele klus. Ook ligt het nog aan het type boek dat u wenst. Ontwerpt u een cover voor een boek met softcover? Of kiest u toch voor een boek met harde kaft. Welke uitstraling je ook voor je boek gebruikt, zorg ervoor dat het past bij waar je boek over gaat. Vindt u het lastig een keus te maken? Onze gespecialiseerde medewerkers helpen u graag bij het produceren van uw boek en het maken van een passende cover.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden van onze drukkerij

Bij het maken van een cover voor uw boek komt veel kijken. Wij helpen u graag doordat u zeker de juiste keus maakt. Daarnaast zijn wij u ook graag van dienst op het gebied van drukwerk, distributie en afwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie. Dat doet u door te bellen naar (0318) 61 92 17.

Modderkolk Grafische Projecten