Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Cover boek maken

Home >> Cover boek maken

De cover van een boek maken

Het hoeft niet duur te zijn om een cover van een boek te maken. Bij De Beste Boekdrukkers in Ede doet u dit bovendien al vanaf een kleine oplage. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tegen de scherpste prijs. Heeft u interesse? Dan stellen wij graag een offerte op maat voor u op.

Een cover voor uw boek maken; hoe werkt het?

De cover van een boek maken kan in verschillende programma’s. Vaak is dit nog een hele klus. De Beste Boekdrukkers neemt daarom graag uw zorgen uit handen. U kunt bij ons grenzeloos boeken laten produceren. Alles is mogelijk! Wij werken met een Europees netwerk van topdrukkerijen die, naast een grote capaciteit, alle technieken biedt die het moderne boekenvak vereist. Bent u benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Ontdek de mogelijkheden van onze drukkerij

Heeft u vragen over het maken of drukken van een boekcover? U neemt contact met ons op door te bellen naar (0318) 61 92 17. Bent u benieuwd naar de kosten voor het maken van een cover voor uw boek? U vraagt snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wist u dat De Beste Boekdrukkers u niet alleen van dienst kan zijn op het gebied van drukwerk, maar ook met de distributie en afwerking? Bekijk snel de mogelijkheden.