Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Cover boek maken

Home >> Cover boek maken

Een cover van een boek maken hoeft niet duur te zijn en kan bij een expert op het gebied van drukwerk al vanaf een kleine oplage. Dankzij onze jarenlange ervaring helpen wij u graag bij het maken van de juiste keuzes tegen de scherpste prijs. Interesse? De Beste Boekdrukkers maakt graag voor u een offerte op maat.

Een cover voor uw boek maken. Hoe werkt het?

De cover van een boek maken kan in verschillende programma’s. Vaak is dit nog een hele klus. De Beste Boekdrukkers neemt daarom graag uw zorgen uit handen. Niets is bij ons te gek. U kunt grenzeloos boeken produceren. Dat wil zeggen, wij kennen geen technische grenzen aan wat u wilt laten maken. Alles is mogelijk! Wij werken met een Europees netwerk van topdrukkerijen die naast een grote capaciteit, alle technieken biedt die het moderne boekenvak vereist. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij hebben er een aantal voor u op een rijtje gezet:

 • Pregen;
 • (Laser)stansen;
 • Rondhoeken;
 • Uitslaanders;
 • Pop-ups;
 • Boek cassettes;
 • Stofomslagen;
 • Gepersonaliseerde omslagen;
 • Foliedruk;
 • (Spot) UV lakken;
 • Lamineren.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Wordt een tevreden klant

Heeft u vragen over het maken of drukken van een boekcover? U neemt contact met ons op door te bellen naar (0318) 61 92 17. Bent u benieuwd naar de kosten voor het maken van een boekcover? U vraagt snel en eenvoudig een vrijblijvende offerte aan. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op. Wist u dat De Beste Boekdrukkers, behalve het drukwerk, u ook helpt op het gebied van distributie en afwerking? Bekijk snel de mogelijkheden.