Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Duurzaam drukwerk

Home >> Duurzaam drukwerk

Met duurzaam drukwerk in onze duurzame drukkerij zetten wij ons in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Wij vinden het namelijk niet alleen belangrijk dat u als klant drukwerk van uitstekende kwaliteit ontvangt, maar ook dat dit duurzaam en efficiënt gerealiseerd kan worden. Om deze duurzaamheid te waarborgen is het voor ons als drukwerkexpert belangrijk dat we samenwerken met drukkerijen die ook duurzaam produceren. Bent u benieuwd wat wij in onze duurzame drukkerij doen om maatschappelijk verantwoord te ondernemen? Lees dan snel verder.

Hoe maken wij ons drukwerk duurzaam?

Om ons drukwerk zo duurzaam mogelijk te drukken, nemen wij een aantal maatregelen. Zo gebruiken onze partners inkt die voor een groot deel uit plantaardige olie komt, drukken ze op alcoholarme basis, worden de persen gereinigd met wasmiddel klasse 3 en gebruiken ze biologisch afbreekbaar plastic voor de distributie. Veel mensen zien het drukken van drukwerk nog steeds als iets slechts voor het milieu door het grote papierverbruik, maar wij zorgen in onze drukkerij voor een duurzame productie.

Bespaar duizenden euro’s met onze expertise

Naast het drukken van duurzaam en milieuvriendelijk drukwerk, zorgen we er ook voor dat er geen onnodige kosten ontstaan in onze duurzame drukkerij. Als drukwerkexpert weten we tijdig bij te sturen indien nodig en u van persoonlijk advies te voorzien dat verderop in het proces leidt tot wel duizenden euro’s besparing. Kies voor de ervaring en kennis van De Beste Boekdrukkers en laat uw drukwerk drukken door onze duurzame drukkerij.   

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw drukwerk

Wilt u uw drukwerk duurzaam laten drukken door een drukkerij die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft staan? Schakel dan de hulp in van De Beste Boekdrukkers uit Ede en profiteer van uitstekende service en scherpe prijzen. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via (0318) 61 92 17.