Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Harde kaft boek maken

Home >> Harde kaft boek maken

Kiest u voor een harde kaft wanneer u uw boek gaat maken? Of voor softcover? Voordat u uw boek laat drukken is het belangrijk dat u de voordelen kent van diverse soorten covers. De bedrukking, het lettertype en de omslag bepalen immers de eerste indruk van uw boek. Welke cover is het meest geschikt voor uw boek? De Beste Boekdrukkers geeft u passend advies.

Een harde kaft of softcover boek maken? Ken de meerwaarde

Een cover vormt een eerste mening over een boek en bepaalt voor een groot deel of de lezer het boek wel of niet gaat lezen. Maar wat voor covers zijn er en wat is het verschil tussen het maken van een boek met een harde kaft of softcover? Een hardcover boek, het woord zegt het al, is stoer en sterk. Met een hardcover boek laat u zien dat uw boek veel waarde bezit: de inhoud is stevig beveiligd door een harde buitenkant. Het maken van een boek met een harde kaft geeft een goed imago, een onzichtbare luxe uitstraling. De tegenhanger van de hardcover is het softcover boek. Het imago van de softcover is simpel, soepel en geeft een zacht gevoel mee. De softcover wordt in de meeste gevallen gebruikt voor tijdschriften en gidsen maar bijvoorbeeld ook voor romans, mede om een zacht gevoel mee te geven.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Ervaar De Beste Boekdrukkers

De cover van uw boek wordt bepaald aan de hand van de boodschap die u wilt overbrengen, het imago dat u wilt creëren en de uitstraling. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor de cover voor uw boek. Vraag vrijblijvend een offerte en ervaar ons zelf. Heeft u vragen? Deze stelt u dagelijks door te bellen naar (0318) 61 92 17.