Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Ik wil een boek uitgeven

Home >> Ik wil een boek uitgeven

‘’Ik wil een boek uitgeven, is het noodzakelijk om dit via een uitgeverij te doen?’’ Het is een belangrijke vraag om uzelf te stellen zodra dit moment eraan komt. Het antwoord is simpel: het is zeker niet nodig. De Beste Boekdrukkers in Ede kijkt met u naar de distributie en afwerking van uw boek. Met behulp van onze persoonlijke ondersteuning is het eenvoudiger dan ooit om zelf een boek uit te geven én bespaart u duizenden euro’s.

Ik wil een boek uitgeven, hoe doe ik dat?

Na het schrijven van een boek komt het uitgeven aan bod. Er moet veel gebeuren om de woorden op papier in een tastbaar boek te krijgen. Het is begrijpelijk dat u uw boek zo snel mogelijk in uw handen wilt hebben, én natuurlijk in de handen van uw lezers. Nu horen wij u denken: ‘’ik wil het liefst zo snel mogelijk een boek uitgeven.’’ Als ervaren drukkerij helpen wij u daarbij. Wij drukken uw boek en kijken vervolgens samen hoe het drukwerk het best verspreid kan worden. Is dit bijvoorbeeld via winkels of via de post? Wij adviseren u over de verschillende mogelijkheden.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Geef uw boek uit in eigen beheer

Wanneer u denkt: “Ik wil een boek uitgeven in eigen beheer”, is dat een verstandige keuze. U houdt namelijk de volledige controle over uw boek en krijgt niet te maken met contracten en voorwaarden. Wij maken graag met u een afspraak om uw persoonlijke wensen door te nemen. U bereikt ons op (0318) 61 92 17. Heeft u andere vragen? Ook dan neemt u contact met ons op.