Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Milieuvriendelijk drukwerk

Home >> Milieuvriendelijk drukwerk

Voor milieuvriendelijk drukwerk zit u bij De Beste Boekdrukkers in Ede helemaal goed! Wij zijn namelijk een duurzame drukkerij waar we Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen hoog in het vaandel hebben staan. We vinden het belangrijk om kwalitatief hoogwaardig drukwerk te leveren en u vele mogelijkheden te bieden, maar wel met oog voor mens en milieu. We leggen u dan ook graag uit hoe wij milieuvriendelijk drukken mogelijk maken.

Verschillende methoden om milieuvriendelijk drukwerk mogelijk te maken

Milieuvriendelijk drukken begint met de inkoop van de juiste materialen en het gebruik van duurzame productiemethoden. Zo gebruiken we papier uit productiebossen op klantverzoek en komt onze inkt voor een groot deel uit plantaardige olie. We drukken daarnaast op alcoholarme basis. De afvalzuivering gaat via een centrale pomp voor restinkten en het gescheiden afval wordt in containers bewaard. Daarnaast gebruiken we biologische afbreekbaar plastic voor distributie. Niet alleen De Beste Boekdrukkers, maar ook onze leveranciers en drukkerijen waarmee we samenwerken vinden Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen belangrijk. Zo kunnen we milieuvriendelijk drukken van verschillende soorten drukwerk mogelijk maken.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Neem contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over milieuvriendelijk drukken of onze andere mogelijkheden voor drukwerk? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag persoonlijk advies en helpen u bij het uitgeven van uw boek, magazine, catalogi of ander drukwerk. Ook wanneer u uw drukwerk op een bepaalde manier wilt laten inbinden of afwerken, kunt u bij ons terecht. Bel ons via (0318) 61 92 17 en wij helpen u verder!