Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Oblong formaat

Home >> Oblong formaat

Oblong is het nieuwe formaat voor brochures. Het liggende formaat valt op en zorgt voor een hoog bewaargehalte. Perfect voor elke presentatie. Wilt u advies over drukwerk in oblong formaat? Neemt u dan vooral contact op met De Beste Boekdrukkers in Ede.

Oblong formaat: de breedte langer dan de hoogte

Bij een oblong formaat is de breedte van het vel papier langer dan de hoogte. Een brochure laten drukken in dit formaat is uniek en mogelijk bij De Beste Boekdrukkers. Bij ons drukt u brochures en magazines in zowel kleine als grote oplages. Uw fullcolour brochures kunnen op vele papiersoorten en formaten worden gedrukt, waaronder in oblong formaat. We drukken uw magazine al vanaf één exemplaar, en dat tegen een zeer scherpe prijs.

MVO

Wij werken uitsluitend met drukkerijen die duurzaam produceren. De inkt komt voor een groot deel uit plantaardige olie, we drukken op alcoholarme basis en de persen worden gereinigd met wasmiddel klasse 3.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Stel ons gerust uw vragen

Heeft u vragen over het oblong formaat, over ander drukwerk of kunt u wel wat hulp gebruiken? Neem dan contact met ons op door te bellen naar (0318) 61 92 17. Ook kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Na ontvangst nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om uw wensen door te nemen.