Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Otabind

Home >> Otabind

Otabind is een bindmethode die zowel garenloos als genaaid kan worden uitgevoerd. Deze manier van binden zorgt ervoor dat het boek lang meegaat en tijdens het lezen mooi open blijft liggen. Bovendien is een gelijmd Otabind boek door de snel drogende lijm al in korte tijd te leveren. Op die manier hoeft u niet lang te wachten totdat u uw eigen boek in uw handen heeft.

Een Otabind boek is duurzaam, flexibel en blijft mooi open liggen

Een boek laten binden op de Otabind manier heeft meerdere voordelen. De lange levensduur is er daar één van. Door de innovatieve manier waarop het boek is gelijmd of genaaid, wordt de rug niet gekreukeld en breekt deze ook niet. Bovendien zitten de pagina’s zeer stevig vast, zodat ze er ook bij intensief gebruik niet snel uitvallen. Door het innovatieve ontwerp waarmee de rug en het binnenwerk aan elkaar vast zitten, blijft een Otabind boek tijdens het lezen gemakkelijk open liggen. Bovendien is een Otabind boek soepel en erg flexibel, wat het leesgemak nog meer bevordert.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Gun uw lezers het gemak van een Otabind boek

Kies voor een Otabind boek en ontvang een eindproduct van hoogwaardige kwaliteit. Uw lezers zullen u dankbaar zijn voor het gemak dat deze bindmethode hen geeft. Bovendien kunt u bij ons uw boek zowel in grote als in kleine oplage drukken. Bent u al overtuigd? Neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer (0318) 61 92 17, en vraag vrijblijvend een offerte aan.