Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Pregen drukwerk

Home >> Pregen drukwerk

Pregen van uw drukwerk

Bij het pregen van uw drukwerk wordt er een reliëf of hoogteverschil aangebracht in het papier. Het drukken van een preeg wordt ook wel blinddrukken genoemd en is voornamelijk geschikt voor letters, fijne tekeningen en volvlakken. Bij De Beste Boekdrukkers in Ede heeft u diverse afwerkingsmogelijkheden voor uw drukwerk en pregen is daar een goed voorbeeld van. Heeft u bijvoorbeeld een mooie kaart of een uitnodiging die u wilt laten drukken? Dan is deze methode uiterst geschikt.

Pregen en diverse andere mogelijkheden voor uw drukwerk

Naast het laten drukken van een preeg, heeft u bij ons ook diverse andere afwerkmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan (laser)stansen, foliedrukken, ringband drukken of lamineren. Waar uw voorkeur ook naar uit gaat, met onze jarenlange ervaring en kennis als drukkerij weten wij u geheel te ontzorgen van ontwerp tot transport. Zowel voor het drukken van een preeg als onze andere diensten rekent u bovendien op persoonlijk advies en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Met onze efficiënte werkwijze weten wij de kosten laag te houden, zowel voor ons als voor uzelf.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Om maatschappelijk verantwoord te ondernemen werken we uitsluitend samen met drukkerijen die duurzaam produceren. Zo gebruiken we inkt die voor een groot deel uit plantaardige olie komt, wordt gescheiden afval in speciale containers bewaard en gebruiken we biologisch afbreekbaar plastic voor de distributie. Zo houden we rekening met mens en milieu, zowel bij het drukken van een preeg als bij onze andere diensten.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Stel gerust al uw vragen over het pregen van drukwerk

Wilt u uw drukwerk laten pregen of op een andere manier laten afwerken? Dan zijn wij u graag van dienst. Vraag vrijblijvend een offerte aan online en profiteer van onze scherpe prijzen. Heeft u nog vragen over het drukken van een preeg? Neem dan contact met ons op via (0318) 61 92 17.