U verdient geld met onze kennis

Wij drukken topkwaliteit boeken tegen scherpe prijzen

Door onze jarenlange en diepgaande kennis van het grafische proces doorzien we al in de ontwerpfase welke onnodige kosten bij de drukker gaan ontstaan. We sturen tijdig bij op slimmere persformaten, alternatieve papierdiktes of ontwerpen die op de drukpers tot betere kleurresultaten leiden.

Duizenden Euro’s besparing

We kijken samen met u naar de distributie en afwerking. Hoe wordt het drukwerk gebruikt en hoe wordt het verspreid. Via winkels, via de post? Keuzes wij aan de klant adviseren, leiden verderop in het proces tot duizenden Euro’s besparing.

Slimmer organiseren en efficiënter drukken

Bij de Beste Boekdrukkers weten we hoe je efficiënter kunt drukken, hoe je de afwerking slimmer organiseert. Dat is onze dagelijkse praktijk. Als u met ons zaken doet, dan krijgt u een allround expert op de stoep.

U zult het niet geloven, maar voor onze diensten krijgt u geen aparte rekening gepresenteerd. U betaalt alleen het drukwerk. Onze drukwerk offertes zijn inclusief onze kennis, onze ervaring en onze actieve advisering.  En juist door die expertise zijn wij bovendien in staat het drukwerk aan te bieden tegen veel lagere prijzen dan u doorgaans gewend bent.  In feite komt het er op neer dat u een externe afdeling voor drukwerkproductie krijgt. Met toegang tot een zeer rijke kennisbron waar u geen loonkosten voor betaalt. Wel de lusten, maar niet de lasten.
Wat wij belangrijk vinden is dat we volkomen onafhankelijk kunnen werken. De Beste Boekdrukkers is een onderneming zonder eigendomsverhoudingen met drukkers of andere partijen in de grafische markt. Onze adviezen zullen dus altijd in het belang zijn van u als klant of in het belang van de kwaliteit van uw drukwerk.
De Beste Boekdrukkers heeft een goede naam bij de drukkers. We hebben altijd mooie projecten, we zijn een professionele partner, leveren de spullen perfect aan en de drukkerijfacturen worden prompt betaald. Daardoor krijgen wij voorrang als we er om vragen waardoor we kortere leveringstermijnen kunnen bieden dan menig ander.
Wij werken met een Europees netwerk van drukkerijen. Topdrukkers die niet alleen de capaciteit hebben, maar die ook voldoen aan de eisen die wij stellen.  Door met meerdere drukkers te werken, zijn wij flexibel in de keuze van de juiste drukpersen voor uw product. Bovendien profiteert u als klant van onze langjarige inkoopervaring.

U krijgt een externe afdeling voor drukwerkproductie
waar u geen loonkosten voor betaalt