Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Over ons

Home >> Over ons

Modderkolk Grafische Projecten

Achter de naam De Beste Boekdrukkers gaat 30 jaar grafische productie en expertise van Modderkolk Grafische Projecten schuil.

Modderkolk is een professioneel drukwerk productie- en servicebureau dat in de afgelopen decennia een zeer goede naam in de markt heeft opgebouwd door onafhankelijk te werken, door betrouwbaarheid, kwaliteit en met steeds weer scherpe prijzen.

Wij nemen uw zorgen uit handen

Drukwerk kan tot kopzorgen leiden. Als er iets fout gaat is dat vaak niet meer (tijdig) terug te draaien of er is sprake van grote kosten en vertraging.

Leveringsbetrouwbaarheid

Omdat wij het totale proces op-en-top in de vingers hebben, kunt u ook vertrouwen op onze leveringsbetrouwbaarheid. Wij denken vooruit en vragen door. We sturen bij in het productieproces. Wij hebben de problemen al weggenomen voordat ze kunnen ontstaan.

Ook ’s nachts zijn wij wakker

Regelmatig staan wij (ook ’s nachts) aan de persen om persoonlijk aanwezig te zijn bij de kleurafstemming. We zorgen in de winter voor geconditioneerd transport, zodat ook de laatste schakel in het totale proces perfect is geregeld. Dát is onze meerwaarde!

Een greep uit onze mogelijkheden…

 • Pregen
 • (Laser)stansen
 • Rondhoeken
 • Uitslaanders
 • Pop-ups
 • Boek cassettes
 • Stofomslagen
 • Personaliseren omslagen
 • Foliedruk
 • (Spot) UV lakken
 • Lamineren

​De Beste Boekdrukkers in het kort

Onze missie

Het is onze missie om onze klanten in alle processen van het drukwerk met raad en daad terzijde te staan om op die manier steeds de beste adviezen te kunnen geven waardoor we een optimale prijs- kwaliteitsverhouding kunnen realiseren.

Onze filosofie

Wij geloven erin dat je alleen het beste voor je klant kunt bereiken als je alle stadia van het productieproces beheerst en bewaakt. We zijn de verbindende schakel van ontwerp tot aflevering, we denken vooruit en kunnen daarom problemen voorkomen.

Onze belofte

Wij beloven onze klanten dat wij onafhankelijk van drukkerijen zullen opereren waardoor we altijd objectief de beste kwaliteit tegen de beste prijs uit de markt kunnen halen.

Leveringsbetrouwbaarheid

Wij staan bekend om onze leveringsbetrouwbaarheid. Door onze kennis en ervaring nemen wij vertragingen in de productie weg voordat ze kunnen ontstaan. Als u 10.000 boeken maandagochtend om acht uur op de stoep wilt hebben staan, dan staan ze er ook.

Recente boekproducties

Met grenzeloze boekproducties bedoelen we dat we geen technische grenzen kennen aan wat u wilt laten maken.
Wij werken met een Europees netwerk van topdrukkerijen die niet alleen grote capaciteit hebben, maar die ook alle technieken bieden die het moderne boekenvak vereist.

De avonturen van Pinokkio

De avonturen van Pinokkio

De avonturen van PinokkioVoor uitgeverij Novecento hebben wij een nieuwe versie van De avonturen van Pinokkio mogen drukken. Het zeer mooi ontworpen boek is vertaald vanuit de orginele teksten door Pietha de Voogd en voorzien van mooi prenten...

A3 Formaat Hardcover boek

A3 Formaat Hardcover boek

A3 Formaat Hardcover boekEen speciale hardcover boekproductie op A3 formaat , welke staand is afgewerkt maar als liggend boek doorheen bladert.

Verschillende softcover boeken

Verschillende softcover boeken

Verschillende softcover boekenVerschillende softcover boeken zowel met mat- als glanslaminaat en Spot UV lak op de cover.

Seizoensmagazine Edesche Concertzaal 2019

Seizoensmagazine Edesche Concertzaal 2019

Seizoensmagazine Edesche Concertzaal 2019Ook dit jaar hebben wij het seizoensmagazine van de Edesche Concertzaal mogen produceren en verzenden. In een oplage van 15.000 ex. word dit magazine met de nieuwe agenda voor 2019/2020 uitgedeeld in de regio...

Modderkolk Grafische Projecten