Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Boek inbinden harde kaft

Home >> Boek inbinden harde kaft

Laat uw boek inbinden in een harde kaft, dan krijgt u gegarandeerd een prachtig exemplaar. Hardcovers hebben namelijk vaak een luxere uitstraling dan softcovers. Bovendien zijn hardcover boeken sterker. Zelfs bij het volledig openslaan van het boek blijft de rug intact. Dus wilt u een boek waar u nog lang plezier van heeft? Laat uw boek dan inbinden in een harde kaft!

Gun uzelf en uw lezer wat luxe en laat uw boek inbinden in een harde kaft

Een boek inbinden in een harde kaft zorgt voor een professionele uitstraling. Tegen de luxe die een hardcover u biedt, kunnen maar weinig andere soorten kaften op. Bij De Beste Boekdrukkers vinden we het belangrijk dat uw boek volledig tot zijn recht komt. Wij voorzien u daarom van deskundig advies en drukken uw boek in de hoogst mogelijke kwaliteit. Een hardcover boek gemaakt door ons is een heus pronkstuk voor in uw boekenkast. Daar kunt u trots op zijn!

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Door zorg en aandacht produceren we een meesterwerk

Als u echt een speciaal boek wilt maken, kiest u ervoor om deze door ons te laten inbinden in een harde kaft. Of ga voor nog wat meer luxe en kies voor een Otabind boek. Wij voorzien u kosteloos van deskundig advies. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het laten inbinden van uw boek in een harde kaft. Of bel voor meer informatie naar (0318) 61 92 17.