Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Boek laten drukken kosten

Home >> Boek laten drukken kosten

Het is begrijpelijk dat u, zodra u een boek gaat laten drukken en binden, de kosten wilt weten. Of u nu een grote oplage van een boek wilt laten drukken of slechts 1 exemplaar, bij De Beste Boekdrukkers vraagt u altijd eenvoudig en vrijblijvend een passende offerte aan. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Een boek laten drukken en binden, en dat voor lage kosten!

Wij werken met een Europees netwerk van topdrukkerijen die niet alleen een grote capaciteit hebben, maar ook alle technieken bieden die het moderne boekenvak vereist. Wanneer u kiest voor het laten drukken en binden van een boek bij De Beste Boekdrukkers kiest u voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lage kosten. Het maakt niet uit of u veel stuks van uw boek wilt laten drukken of maar 1 exemplaar, want tegen lage kosten krijgt u bij ons altijd een uitstekende service. Niet voor niets schuilt achter onze naam 30 jaar grafische productie en expertise van Modderkolk Grafische Projecten. Modderkolk is een professioneel drukwerk productie- en servicebureau dat zeer goed in de markt ligt.

Hoe wilt u uw boek laten inbinden?

Wilt u 1 exemplaar of meerdere stuks van een boek bij ons laten drukken? In beide gevallen kunt u uw boek op verschillende manieren bij ons laten drukken en inbinden. U kunt onder andere kiezen uit:

  • Hardcover: Dit soort boeken worden meestal geproduceerd voor naslagwerk en langer gebruik.
  • Wire-O binding: Dit wordt meestal gebruikt bij boeken die volledig plat open moeten liggen. Denk hierbij aan kookboeken, agenda’s, kalenders en notitieboekjes.
  • Softcover: Dit soort boeken hebben een slap (papieren) omslag, zoals de meeste leesboeken, paperbacks en catalogi.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Vraag eenvoudig en snel een offerte aan

Het is begrijpelijk dat u vóór het laten drukken en binden van uw boek de kosten in kaart wilt brengen, zowel voor 1 exemplaar als bij een grotere oplage. Bij ons vraagt u geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zorgen dan zo snel mogelijk voor een offerte op maat. Heeft u vragen? Wij zijn bereikbaar op (0318) 61 92 17