Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Paperback drukken

Home >> Paperback drukken

Door een paperback of softcover te laten drukken, bespaart u een hoop kosten. Paperbacks zijn er in alle soorten en maten en zeer populair. Niet alleen bij lezers, maar ook bij boekverkopers. Daar heeft u meteen het eerste voordeel te pakken!

Een paperback laat u drukken bij dé drukwerkexpert met ruime ervaring

Wanneer u kiest voor het drukken van een paperback, kiest u voor een slappe kaft. U kunt kiezen voor extra veredeling zoals mat- of glaslaminaat en dispersielak, maar ook folie en preeg zijn toepasbaar. Een paperback kan genaaid- of garenloos gebrocheerd geproduceerd worden. Een paperback met genaaide afwerking is duurzamer, dit raden wij u aan vanaf ongeveer 200 boeken. Daarnaast zijn er speciale bindmethodes, zoals wire-o, zodat het boek open blijft liggen. Als de omvang en het aantal pagina’s in combinatie met papierdikte te groot wordt, raden wij u aan om over te stappen op genaaid- of garenloos gebrocheerd.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Ontvang direct persoonlijk advies

Wilt u deskundig advies ontvangen van De Beste Boekdrukkers in Ede? Bel dan naar (0318) 61 92 17. Het is ook mogelijk om geheel vrijblijvend een offerte aan te vragen als u een paperback wilt laten drukken. Al onze offertes zijn inclusief onze kennis, ervaring en actieve advisering. U betaalt dus alleen voor het drukwerk!