Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Wire-o

Home >> Wire-o

Een wire-o binding is perfect voor onder andere kookboeken en handleidingen. Dit omdat een boek met dit type binding volledig plat kan worden opengeslagen. Grote brochures worden om dezelfde reden met deze binding ook gemakkelijker om te lezen. Laat uw boek wire-o inbinden, dan krijgt u een boek dat eenvoudig door te bladeren is en bovendien een nette en luxe uitstraling heeft. Een boek op deze manier laten inbinden bij De Beste Boekdrukkers is bovendien nog betaalbaar ook!

De mogelijkheden van wire-o inbinden zijn eindeloos

De wire-o binding is gemakkelijk op uw wensen aan te passen. Deze binding is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren. Op die manier laat u uw boek inbinden met een wire-o binding die qua kleur perfect aansluit op de cover. Bovendien maakt de sterke metalen ringband deze bindmethode ideaal voor het binden van boeken in niet-standaard papierformaten. Daarnaast is deze bindmethode geschikt voor het inbinden van zowel grote als kleine documenten.

U kunt uw boek bij ons ook op andere manieren laten inbinden

Naast het wire-o inbinden zijn er bij De Beste Boekdrukkers nog meer bindmethoden beschikbaar. Zo kunt u uw boek, brochure, catalogus of document ook op de innovative Otabind manier in laten binden. Deze manier van binden zorgt er ook voor dat het boek goed plat blijft liggen en is bovendien wat luxer dan wire-o binding. Daarnaast kunt u uw boek ook in een hardcover of softcover editie  bestellen. Het ligt er vooral aan wat uw voorkeuren zijn en om welk type boek het gaat. Daarom voorzien wij u graag van deskundig advies. Zo zorgen we er samen met u voor dat we de best mogelijke versie van uw boek drukken.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Kies voor een drukker die met u meedenkt

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het wire-o inbinden van uw boek. Wilt u liever eerst meer informatie ontvangen over deze of andere bindmethodes? Bel dan naar (0318) 61 92 17. Wij helpen u graag en zorgen er voor dat uw drukwerk aan al uw wensen voldoet.