Drukwerk vanaf één exemplaar Voor vragen bel (0318) 61 92 17

Wire-o

Home >> Wire-o

Wire-o inbinden

Een wire-o binding is perfect voor onder andere kookboeken en handleidingen. Een boek met dit type binding kan namelijk volledig plat worden opengeslagen. Grote brochures worden om dezelfde reden met deze binding ook gemakkelijker om te lezen. Laat uw boek drukken en wire-o inbinden, dan krijgt u een boek dat eenvoudig door te bladeren is en bovendien een nette en luxe uitstraling heeft. Een boek op deze manier laten inbinden bij De Beste Boekdrukkers in Ede is bovendien nog betaalbaar ook!

De mogelijkheden van een boek drukken en wire-o inbinden zijn eindeloos

De wire-o binding is gemakkelijk op uw wensen aan te passen. Deze binding is namelijk verkrijgbaar in diverse kleuren. Op die manier laat u uw boek printen en vervolgens inbinden met een wire-o binding die qua kleur perfect aansluit op de cover. Bovendien maakt de sterke metalen ringband deze bindmethode ideaal voor het binden van boeken in niet-standaard papierformaten. Deze bindmethode is ook geschikt voor het inbinden van zowel grote als kleine documenten.

U kunt uw boek bij ons ook op andere manieren laten inbinden

Naast het printen en wire-o inbinden van uw boek, zijn er bij De Beste Boekdrukkers nog meer bindmethoden beschikbaar. Zo kunt u uw boek, brochure, catalogus of document ook op de innovative Otabind manier in laten binden. Deze manier van binden zorgt er ook voor dat het boek na het printen goed plat blijft liggen en is bovendien wat luxer dan een wire-o binding. Daarnaast kunt u uw boek ook in een hardcover of softcover editie . Het ligt er vooral aan wat uw voorkeuren zijn en om welk type boek het gaat. Daarom voorzien wij u graag van deskundig advies. Zo zorgen we er samen voor dat we de best mogelijke versie van uw boek drukken, of dit nu om een wire-o binding gaat of een van onze andere bindmethodes.

Drukwerk vanaf één exemplaar

Samenwerking met een Europees netwerk

Geheel duurzaam geproduceerd

Onze klanten over De Beste Boekdrukkers

Wij zijn volledig toegewijd aan ons vak; Het drukken van boeken. Als u zaken met ons doet dan hoeft u zich geen zorgen te maken over kwaliteit en service. Met meer dan 400 trouwe en tevreden klanten bevindt u zich in goed gezelschap.

"Heer en meester in kleuren."

De Beste Boekdrukkers zijn absoluut heer en meester als het gaat om kleuren.Ze staan zelfs ’s nachts aan de drukpers om de kleuren te controleren als mijn boeken worden gedrukt. In ons vak met moeilijke meubelkleuren is dat van absoluut belang.

"Ze denken echt vooruit."

Het drukken van boeken wordt onderschat. Er komen honderden details bij kijken om een boek perfect in de winkel te krijgen. De Beste Boekdrukkers denken echt vooruit, waardoor er veel problemen worden voorkomen en mijn boeken altijd op tijd op de stoep staan!

“Positieve verrassing.”

Ik begrijp niet hoe ze het doen, maar de offertes van de Beste Boekdrukkers zijn iedere keer weer een positieve verrassing. En voor die scherpe tarieven leveren ze absoluut topkwaliteit.

Kies voor een drukwerkexpert die met u meedenkt en advies op maat geeft

Voor het printen en wire-o inbinden van boeken en ander drukwerk, hanteren we scherpe prijzen. Bovendien profiteert u altijd van hoogwaardige kwaliteit drukwerk. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor het drukken en wire-o inbinden van uw boek en ontdek het zelf! Ontvangt u liever eerst meer informatie over deze bindmethode en onze andere diensten? Bel dan naar (0318) 61 92 17. Wij denken graag met u mee, geven deskundig en kosteloos advies en zorgen ervoor dat uw drukwerk aan al uw wensen voldoet.